De Korrel Beheer

De Korrel Beheer is de holding, waarin ECS Paneermeel Industrie en MasterMix zijn verenigd. De Korrel Beheer hecht veel waarde aan zijn eigen productie en vertegenwoordigt bewust geen agenturen. Cornflakes is een van de weinige handelsproducten. De onderneming groeit volledig autonoom. Onze bedrijfsfilosofie: op eigen kracht en in nauwe samenwerking met onze klanten succesvol opereren in binnen- én buitenland.

ECS paneermeel is in 1993 opgericht. De eerste productielocatie was in Geldermalsen. In 1996 is De Korrel Beheer als holding opgericht en zijn beide partners tevens met MasterMix begonnen.

Lees meer...

In 2005 betrok De Korrel Beheer een nieuw bedrijfspand op de huidige zichtlocatie langs de A1 in Terschuur. Vanwege de sterke groei is tegenover de bestaande locatie in 2010 opnieuw een bedrijfspand gebouwd. Dit pand heeft een opslagcapaciteit van 1000 palletplaatsen. Hierin zijn tevens een kookruimte voor sauzen en een proefkeuken ondergebracht. Met een vijftal eigen, modern uitgeruste vrachtwagens en enkele ervaren logistieke partners levert De Korrel Beheer zijn producten onder de juiste condities af bij zijn klanten.

In 2016 is er een nieuwe productielocatie in Barneveld gerealiseerd ten behoeve van de paneermeelproductie en is de locatie in Zwartebroek gesloten.